MINI Electric Concept е създаден за ежедневното шофиране в града

...
 
MINI Electric Concept е създаден за ежедневното шофиране в града
Коментари Харесай

Новото BMW i5 ще се движи 600 км само на ток

  MINI Electric Concept е основан за ежедневното шофиране в града
Във Франкфурт BMW Group показа електрическата подвижност в доста по-близко бъдеще с прототипите BMW i Vision Dynamics и MINI Electric Concept. Само година след представянето на фокусираните към бъдещето коли NEXT 100, на ревюто от BMW демонстрираха визията за предстоящ модел от вида Gran Coupe с 4 порти с самостоятелен пробег от 600 км, оптималната скорост над 200 км/ч и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4 секунди. На външен тип прототипът впечатлява със смелите си пропорции, които се дължат на дългото междуосие, необятната диря, късите надвеси на каросерията и леко повдигната линия на покрива. Според автомобилните специалисти прототипът BMW i Vision Dynamics от Франкфурт е предвестител на бъдещия сериен модел i5, който ще се появи през 2021 година и ще се трансформира в главен съперник на Tesla Model 3.

 
 Прототипът BMW i Vision Dynamics предвещава бъдещото купе с четири порти i5. Прототипът BMW i Vision Dynamics предвещава бъдещото купе с четири порти i5.
 

Легендарната английска марка MINI, част от BMW Group, показа във Франкфурт бъдещето на самостоятелната градска подвижност под формата на MINI Electric Concept. Концептуалният автомобил е основан за шофиране в градските елементи и разрешава да се надникне в идните години с изцяло електрическо задвижване за всекидневната подвижност. Прототипът MINI Electric Concept по едно и също време с това придвижва присъщия за марката дизайн, урбанистичните обичаи и типичното чувство за ръководство на картинг на марката MINI в ерата на електрическата подвижност. Напълно електрическият сериен модел ще бъде показан през 2019 година или тъкмо 60 години след старта на продажбите на класическото Mini. То ще направи електрическата подвижност мощно прочувствено комбиниране на наслада от шофирането, жанр и характерност, присъщи за MINI.

 
 MINI Electric Concept е дипломат на екологичното напредване в града с чисто електрическо задвижване. MINI Electric Concept е дипломат на екологичното напредване в града с чисто електрическо задвижване.
 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР